Витамин B50 комплекс

22 февруари 2016
Витамин B50 комплекс

Витамини B са необходими за всички аспекти на регулиране и балансиране на метаболитния механизъм на тялото. Недостатъчният ежедневен внос на витамини B, които се получават от различните плодове, зеленчуци, ядки, пълнозърнести храни, бобови растения (зрял боб) и други хранителни източници, може да допринесе значително за влошено здраве, причинено от стрес, което може да се прояви като общо неразположение. При хора, които не консумират системно достатъчно количество естествени и органични храни, приемът на добавки на витамини B може да бъде от полза за справянето със стреса.

Създаден е оптимален продукт от витамини B от натурален източник, който да осигурява високи нива на витамини B за хора, които изпитват значими нива на стрес и/или не могат да постигнат системно достатъчни ежедневни хранителни нива на витамини B. Трябва да се включат и холин битартрат и инозитол. Тези две хранителни вещества имат принос за предотвратяването на мастни натрупвания в черния дроб, които компрометират способността на черния дроб да унищожава стресовите химикали от околната среда, които попадат в тялото, и телесните хормони, които отключват стреса. Използването на качествена комбинация от витамини B от натурален източник, както е указано от производителя, не се свързва с нежелани ефекти, какъвто често е случаят с лекарства.

Витамини B са с широка граница на безопасност, понеже са водоразтворими и не се натрупват в тялото. Важните витамини B действат като коензими във всички части на тялото, но са особено необходими за здрави нерви, кожа, очи, черен дроб и уста и за поддържането на добър мускулен тонус в стомашночревния тракт. Неспокойният начин на живот, храненето на крак, остаряването и много други фактори могат да доведат до недостиг на тези важни витамини. Вземайте една таблетка всеки ден за предпочитане по време на хранене.

Витамин B50 комплекс (50 мг витамини B), 80 капсули

Смяната на времето несъмнено оказва влияние върху нашата енергичност и се отразява на качеството на съня ни. От голямо значение за нашата отпадналост има по-ограниченият режим на хранене през зимата. Вижте как да помогнете на вашите деца да преодолеят пролетната умора.

прочети още

Научете повече за известния антиоксидант и как да извлечете максимума от неговите позитивни ефекти върху организма.

прочети още

Повечето хора не знаят много важни факти за колагена. Всъщност той е най-разпространения протеин в човешкото тяло! Съставлява около една трета от общия протеин в нашия организъм.

прочети още