Витамин B - 50 комплекс / 50 мг. витамини "B" / 80 капсули

  • Марка: Webber Naturals

Витамини B са необходими за всички аспекти на регулиране и балансиране на метаболитния механизъм на тялото. Недостатъчният ежедневен внос на витамини B, който се получава от различните плодове, зеленчуци, ядки, пълнозърнести храни, бобови растения (зрял боб) и други хранителни източници, може да допринесе значително за влошено здраве, причинено от стрес, което може да се прояви като общо неразположение. При хора, които не консумират системно достатъчно количество естествени и органични храни, приемът на добавки на витамини B може да бъде от полза за справянето със стреса.

Създаден е оптимален продукт от витамини B от натурален източник, който да осигурява високи нива на витамини B за хора, които изпитват значими нива на стрес и/или не могат да постигнат системно достатъчни ежедневни хранителни нива на витамини B. Трябва да се включат и холин битартрат и инозитол. Тези две хранителни вещества имат принос за предотвратяването на мастни натрупвания в черния дроб, които компрометират способността на черния дроб да унищожава стресовите химикали от околната среда, които попадат в тялото, и телесните хормони, които отключват стреса.

Използването на качествена комбинация от витамини B от натурален източник, както е указано от производителя, не се свързва с нежелани ефекти, какъвто често е случаят с лекарства. Витамини B са безопасни , понеже са водоразтворими и не се натрупват в тялото.

Важните витамини B действат като коензими във всички части на тялото, но са особено необходими за здрави нерви, кожа, очи, черен дроб и уста и за поддържането на добър мускулен тонус в стомашночревния тракт. Неспокойният начин на живот, храненето на крак, остаряването и много други фактори могат да доведат до недостиг на тези важни витамини. Вземайте една таблетка всеки ден за предпочитане по време на хранене.

Всяка капсула съдържа:

Витамин В1 (тиамин хидрохлорид) 50 мг
Витамин В2 (рибофлавин) 50 мг
Ниацинамид 50 мг
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 50 мг
Витамин В12 (цианокобаламин) 50 мкг
Биотин 60 мкг
Фолиева киселина (фолиева киселина) 1 мг
Пантотенова киселина (калциев г-пантотенат) 50 мг
Холин битартрат 50 мг
Инозитол 50 мг

Този продукт не съдържа ГЛУТЕН !

23,00 лв. 21,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,00 лв.
Моля, изберете: