Промо антивирусен пакет хранителни добавки

Комбинирахме най-важните минерали и витамини, които ви трябват, за да подсилите своя имунитет. Тази комбинация от три успешни хранителни добавки на Webber Naturals в оптимални дози за всяка капсула е в основата на антивирусната защита за вашия организъм. А ето и защо:

Ехинацея - тази мощна добавка се използва като терапия при лечението на различни видове инфекции, но е най-полезна при проблеми с горните дихателни пътища и настинка. Облекчава симптомите и съкращава продължителността на боледуване. Научни изследвания потвърждават високата способност на ехинацеята да стимулира функцията на имунната система, което води до повишени нива на белите кръвни клетки, както и интерферон, интерлевкини, тумор-некротизиращ фактор, антитяло активност и клетъчната активност на левкоцитите.

Магнезий - той помага за насърчаване абсорбцията на други минерали като калций, фосфор, натрий и калий, и играе важна роля в развитието и поддържането на здрави кости и зъби. Той регулира обменните процеси, включително и производството на енергия от глюкозата и метаболизма на въглехидрати, протеини и мазнини. Магнезият е от полза за сърдечно-съдовата система, като тонизиращо съдовата система и е необходимо за правилното функциониране на мускулите, включително и тези на сърцето.

Витамин С - това е може би най-известният витамин и неслучайно - витамин C е един от най-важните елементи и изключително много процеси се влияят от наличността му в организма. Някои хора смятат, че редовния прием на витамин С (аскорбинова киселина) може да предизвика стомашно-чревни проблеми като болки в корема, диария, или киселини. Именно затова ви предлагаме страхотна формула на капсулата - в нея се съдържат и 47 мг. калций, който спомага за правилното усвояване и противодейства на раздразненията.

 

Само сега получавате тройната комбинация от имуностимуланти за оптимална защите от настинки и грипове с 10% отстъпка - само за 62лв.

Поръчайте още сега нашия промо пакет и си осигурете нужната защита.

 

69,00 лв. 62,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 62,00 лв.
Моля, изберете: