Какво стои зад знака на IVO ™

5 март 2016
Какво стои зад знака на IVO ™

Интернационално Проверена Омега-3 е независима организация с нестопанска цел, чиято цел е да се повиши доверието на потребителите в омега-3 масла. Същевременно подкрепя морското стопанисване и дългосрочното опазване на рибата и другите морски обитатели. IVO осигурява програма за сертифициране на омега-3 мастни киселини, произхождащи от риба и други морски обитатели, като се придържа към най-високите стандарти за чистота и потентност. Посетете ivopure.org да научите повече за сертифициране IVO.

Не се съгласявайте за по-малко от IVO доказана чистота!

Всички IVO заверени Омега-3 мастни киселини са от естествен чист произход, студеноводна океанска риба и масла от други морски видове. Печатът на IVO се присъжда само на производители, които са вертикално интегрирани от улова до бутилиране на маслата. IVO сертифицирани продукти не трябва просто да отговарят на държавни стандарти на САЩ и Канада за храни и фармацевтични продукти. Ivo Омега-3 мастни киселини трябва да преминават множество тестове за чистота на околната среда от токсини, включително молекулярен анализ с помощта на мас спектрометрия.

Не се съгласявайте за по-малко от IVO доказана чистота!

Смяната на времето несъмнено оказва влияние върху нашата енергичност и се отразява на качеството на съня ни. От голямо значение за нашата отпадналост има по-ограниченият режим на хранене през зимата. Вижте как да помогнете на вашите деца да преодолеят пролетната умора.

прочети още

Научете повече за известния антиоксидант и как да извлечете максимума от неговите позитивни ефекти върху организма.

прочети още

Повечето хора не знаят много важни факти за колагена. Всъщност той е най-разпространения протеин в човешкото тяло! Съставлява около една трета от общия протеин в нашия организъм.

прочети още