Ресвератрол, 200/25 мг. 90 капсули

  • Марка: Webber Naturals

Ресвератрол е " антиоксиданта на червеното вино". Естествено се намира в различни растения като червено грозде, фъстъци и черници. Resveratrol става известен, когато проучвания показват, че хората, които живеят във Франция имат по-ниски нива на сърдечно-съдови заболявания, въпреки диетите с високо съдържание на наситени мазнини. Това явление се нарича "френски парадокс".

Проучванията показват, че нещо в червеното вино може да бъде фактор за намаляване на риска от сърдечни заболявания. Ресвератрол е естествен антиоксидант, който може да поддържа здравето на сърцето, когато се комбинира с калорийни ограничения. Може да предотврати или забави дегенеративни състояния, свързани със стареенето.

Ресвератрол от Webber Naturals съдържа японски пача трева екстракт (20% транс-ресвератрол) и екстракт от гроздови семки (стандартизирани до 80% олигомерни проантоцианидини). Японската пача трева съдържа високи концентрации на транс-ресвератрол, активната форма на съединението. Екстракта от гроздови семки е известен като универсален антиоксидант, който предпазва съдовата система и може да помогне за лечение на състояния като разширени вени и хемороиди. Ресвератрол с екстракт от гроздово семе осигурява ползи за здравето, свързани с червеното вино - потентност, без алкохол.

Ресвератрол с екстракт от гроздово семе от Webber Naturals съдържа само активната форма на ресвератрол от японската пача трева, транс-ресвератрол. В комбинация с стандартизиран екстракт от гроздови семки, този мощен антиоксидант осигурява защита против стареене,помага при сърдечно-съдовите заболявания и имунната функция. Ресвератрол може да се използва самостоятелно или с ежедневно приемане на Мултивитамин на Webber Naturals.

- Съдържа транс-ресвератрол, активната форма на ресвератрол
- Японската пача трева е отличен източник на транс-ресвератрол и е устойчива култура
- Също така съдържа екстракт от гроздови семена - мощен антиоксидант
- Екстракт от гроздови семки поддържа циркулацията и здравето на вените

 

Всяка капсула съдържа:

Екстракт от японска пача трева (корен), 20% транс-ресвератрол (Fallopia japonica) (20% транс-ресвератрол) 200 мг
Екстракт от гроздови семена (Vitis Vinifera) (80% Олигомерните проантоцианидини) 25 мг


Предупрежденията на етикета:
Не използвайте, ако сте бременна или кърмите. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.


38,00 лв. 30,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете: