Пълноценен пробиотик - 10 милиарда активни клетки 40 капсули

  • Марка: Webber Naturals

Здравословната чревна микрофлора – доброжелателните чревни бактерии, които обитават храносмилателния тракт, е жизнено важна за поддържане на правилно храносмилане и стимулиране на имунната система. Храносмилателният тракт, включващ устата, хранопровода, стомаха и червата, е един от най-големите компоненти на нашата имунна система. Пълноценният пробиотик от Webber Naturals съдържа 5 мултищама, които се срещат единствено в нашия храносмилателен тракт. Тези щамове спомагат за поддържането на здравословен бактериален баланс за нормално храносмилане.

Доброжелателните чревни бактерии са известни като пробиотици, което буквално означава “за живота”. Достатъчното количество здравословни чревни пробиотици може да предотврати чревни инфекции и смущения, свързани с употребата на антибиотици, диария по време на пътуване, синдром на раздразнените черва и възпалителни чревни заболявания като улцерозен колит и болест на Крон.

Пълноценният пробиотик може да се съхранява продължително време (не изисква съхраняване в хладилник). Съдържа 3 лактобацилни щама за грижа за тънките черва и 2 бифидобактериални щама за грижа за дебелото черво. Предназначен е специално за подпомагане на имунитета и нормалното храносмилане, създавайки здравословна чревна микрофлора в целия храносмилателен тракт.

 

Всяка капсула съдържа:
10 милиарда * активни клетки на следните специално-култивирани щамове на пробиотици:
Lactobacillus casei (HA-108) (цели клетки)          30%   3,0 милиарда
Lactobacillus rhamnosus (HA-111) (цели клетки) 25%   2,5 милиарда
Lactobacillus acidophilus (HA-122) (цели клетки) 15%   1,5 милиарда
Bifidobacterium longum (HA-135) (цели клетки)  15%.  1,5 милиарда
Bifidobacterium breve (HA-129) (цели клетки)     15%   1,5 милиарда
*Гарантирано минимум 10 милиарда активни клетки на капсула в срок на годност.
*Гарантирано минимум 22 милиарда активни клетки на капсула в датата на
производство.

35,00 лв. 30,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете: