• Начало »
  • Блог »
  • Здравословен баланс в една капсула - Омега 3-6-9 Мастни киселини

Здравословен баланс в една капсула - Омега 3-6-9 Мастни киселини

17 февруари 2016
Здравословен баланс в една капсула - Омега 3-6-9 Мастни киселини

Водещите медицински специалисти продължават да ни предупреждават да намалим консумацията на наситени животински мазнини. Съветват ни да употребяваме повече растително масло, както и да намалим общото количество калории от мазнини и масла и така да изградим и опазим доброто си здраве. За това пишат в списания и за това говорят дерматолози, козметолози и диетолози.

Трябва обаче да се обърне съответното внимание на значението на баланса между приема на различните полиненаситени растителни масла, за да се контролира съотношението между двете омега есенциални мастни киселини. Това съотношение е основополагащо за доброто здраве. Мнозинството от хората разглеждат всички растителни масла заедно, без да са научени да разпознават качествените разлики. Така например, отдавна познаваме ленено, соево, тиквено и др.масла. Когато се приемат добавки от тези масла, трябва да приемаме допълнително витамин Е. Диета твърде богата на омега-3 линоленова киселина може да доведе до склонност към кървене.Ако,преобладава омега-6,тялото може да стане податливо на възпаления и тромботични събития. Оптималното съотношение между двете есенциални мастни киселини, омега 3 и омега-6 е 1:1 до1:4 в полза  на омега 6.

Когато сте сред рафтовете в аптеките и се обърквате от голямото предлагане и реклама се сетите за прочетеното до тук. Вземете си хранителната добавка  Омега 3-6-9 като източник на двете есенциални мастни киселини (ЕМК). Отличната комбинация на ЕМК е постигната в добавката Омега 3-6-9  на Webber Naturals. Това е най-голямата канадска компания за производство на витамини, минерали, билкови продукти и хранителни добавки. Повече от 60 години Webber Naturals съчетава традиция и иновации в производството на широката гама от продукти. Омега 3-6-9 на Webber Naturals служи за контролиран източник на двете есенциални мастни киселини. Това е хранителен начин за постигане на здравни ползи, свързани с АSА.

Хранителните масла, които се съдържат в този продукт са изключително безопасни и нямат странични ефекти. Маслата са студено пресевани без екстракция с разтворители. Капсулите са желатинови и всяка от тях съдържа: рибено масло 400мг. с IVO сертификат за качество и произход, масло от ленено семе 400мг., пореч /borage oil/ 400мг, витамин Е 15 IU. Прилагането на Омега 3-6-9 на Webber Naturals ще ви помогне да намалите нивото на лошия холестерол и триглицеридите, снижава риска при хипертонична болест и други заболявания на сърдечно-съдовата система, предотвратява тромбообразуването , при нарушено мозъчно  кръвообръщение, за укрепване на имунната система, нормализиране на работата на жлезите с вътрешна секреция, в частност надбъбречните и половите жлези, в онкопатологията, бронхиална астма, ревматоиден артрит, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, дисбактериоза, захарен диабет, мултиплена склероза, заболявания на черния дроб, за подобряване състоянието на кожата и косата.

Поръчайте Омега 3.6.9 от Webber Naturals още сега!

Смяната на времето несъмнено оказва влияние върху нашата енергичност и се отразява на качеството на съня ни. От голямо значение за нашата отпадналост има по-ограниченият режим на хранене през зимата. Вижте как да помогнете на вашите деца да преодолеят пролетната умора.

прочети още

Научете повече за известния антиоксидант и как да извлечете максимума от неговите позитивни ефекти върху организма.

прочети още

Повечето хора не знаят много важни факти за колагена. Всъщност той е най-разпространения протеин в човешкото тяло! Съставлява около една трета от общия протеин в нашия организъм.

прочети още