Webber Naturals ще се погрижи за здравето на вашите очи

9 февруари 2016
Webber Naturals ще се погрижи за здравето на вашите очи

Основна причина за слепотата е дегенерацията на макулата на очите. Най-голям риск от нейното развитие има при пушачите, при работа с компютър, при хора изложени на вятър, суха топлина, климатик, прах, дим, намалена честота на мигане поради взиране и при хора със светли ириси. Най-високото количество лутеин се намира в макулата на окото.

Доказано е, че при високо ниво на лутеин в макулата, има по-малък риск от появата на катаркти.

Излагането на слънчева светлина през целият ни живот причинява критична дегенерация на макулната тъкан, освен, ако не е снабдявана редовно с диетичния пигмент лутеин.

Според водещи специалисти, приемът на лутеин с храната е недостатъчен, за да задоволи физиологичната потребност на човешкия организъм. За да си набавим необходимото дневно количество лутеин се препоръчва приема на хранителната добавка Супер Вижън на  WEBBER NATURALS.

 

Супер Вижън на WEBBER NATURALS е хранителна добавка с лутеин и други растителни екстракти,  за които е известно, че са полезни за очите. Супер Вижън на WEBBER NATURALS осигурява и екстракт от боровинки, както и запас от антицианидини, рутин и кверцетин. Всички те са биофлаваноидни съставки, свързани с подобрено кръвообращение към ретината, както повишено снабдяване на макулата с лутеин и укрепване финните капиляри на ретината, както и  ефикасната и антиоксидантната защита.

Смяната на времето несъмнено оказва влияние върху нашата енергичност и се отразява на качеството на съня ни. От голямо значение за нашата отпадналост има по-ограниченият режим на хранене през зимата. Вижте как да помогнете на вашите деца да преодолеят пролетната умора.

прочети още

Научете повече за известния антиоксидант и как да извлечете максимума от неговите позитивни ефекти върху организма.

прочети още

Повечето хора не знаят много важни факти за колагена. Всъщност той е най-разпространения протеин в човешкото тяло! Съставлява около една трета от общия протеин в нашия организъм.

прочети още