За здрав черен дроб 500 мг. 65 капсули

  • Марка: Webber Naturals

Черният дроб е главен детоксикиращ орган на тялото, отговорен за разграждането на токсините и замърсяването на което сме изложени ежедневно. Здравето и защита на черния дроб и неговите уникални функции могат да бъдат подкрепени с билки и антиоксидантни хранителни вещества като тези в продукта - здравето на черния дроб от Webber Naturals.

Белият трън е един от най-изследваните чернодробно-подкрепящи билки с широкообхватни последици, които защитават и лекуват черния дроб по много начини. Белият трън увеличава количеството на глутатион (детоксикатор антиоксидант) в черния дроб, предпазва черния дроб от вредните токсини и поддържа здравословна регенерацията на клетките.

Китайски лимонник (Schisandra) е плод с дълга история на употреба в китайската медицина. Смята се за тонизираща и адаптогенна билка която помага за подобряване на устойчивостта на организма към стреса, включително увреждането на черния дроб.

Алфа-липоевата киселина е мощен антиоксидант който удължава живота на други антиоксиданти като витамин С, глутатион и витамин Е.

Куркумин се използва в традиционната медицина като противовъзпалително и за лечение на черния дроб и храносмилателната система.

 

Всяка капсула съдържа:

  • Бял трън /Milk Thistle/ (Silybum marianum) (семена) Екстракт (60% силимарин) 150 мг
  • Китайски лимонник /Schisandra/ (Schisandra Chinensis) (плодове) прах 100 мг
  • Алфа липоева киселина 200 мг
  • Куркумин/ Curcumanoids / (Curcuma Longa) (коренище) 13,3 мг (Curcuminoids 13.3 мг от куркума)

Предупрежденията на етикета:

Консултирайте се с лекар преди употреба, ако приемате антитромбоцитни лекарства, разреждащи кръвта или лекарства, които могат да повлияят на нивата на кръвната захар или ако имате диабет, камъни в жлъчката, стомашни язви или повишена стомашна киселина. Консултирайте се с лекар, ако симптомите продължават или се влошават. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите или ако имате запушване на жлъчните пътища. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

 

35,00 лв. 30,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 30,00 лв.
Моля, изберете: