КОЛИЧКА

Количката е празна

Храносмилане

Храносмилане

Здравословната чревна микрофлора (доброжелателните чревни бактерии, които обитават храносмилателния тракт) е жизнено важна за поддържане на правилно храносмилане и стимулиране на имунната система.

Храносмилателният тракт е един от най–големите  компоненти на имунната система. Той включва: устата, хранопровода, стомаха и червата. Доброжелателните чревни бактерии са известни като пробиотици, което означава „за живота”.

Достатъчното количество здравословни чревни пробиотици може да предотврати чревни инфекции и смущения, свързани с употребата на антибиотици, диария по време на пътуване , синдром на раздразнените черва и възпалителни чревни заболявания като улцерозен колит и болест на Крон.

Пълноценният пробиотик на WEBBER NATURALS съдържа 5 мултищама, които се срещат единствено в нашия храносмилателен тракт. Тези щамове спомагат за поддържането на здравословен бактериален баланс за нормално храносмилане. Пълноценният пробиотик може да се съхранява продължително време (не изисква съхраняване в хладилник). Съдържа 3 лактобацилни щама за грижа за тънките черва и 2 бифидобактериални щама за грижа за дебелото черво. Предназначен е специално за подпомагане на имунитета и нормалното храносмилане, създавайки здравословна чревна микрофлора в целия храносмилателен тракт.