Джинджифил /корен/ 1200 мг. 90 вегетариански капсули

  • Марка: Webber Naturals

Джинджифилът е повече от вкусна подправка. Неговите природни съединения спомагат за облекчаване и предотвратяване на гадене и повръщане. Джинджифил корен помага за облекчаване на храносмилателните разстройства включително липса на апетит, гадене, храносмилателни спазми, нарушено храносмилане, диспепсия и газове. Той може също да помогне за защитата на стомаха от вредните ефекти на нестероидните противовъзпалителни средства (ибупрофен) и алкохол.

Джинджифил, хоризонтално стебло (наречено коренище) Zingiber officinale е един от най-широко използваните видове от семейство джинджифил. Той е бил важен в традиционната китайска и индийска медицина. Ginger, включително джинджифилова бира или чай от джинджифил, често се използва за облекчаване на леко стомашно неразположение и се препоръчва от специалистите по здравни грижи, за да се предотврати или облекчи гадене и повръщане, свързани с морска болест и бременност.

Ефективността на джинджифила се дължи до голяма степен на неговите активни съставки gingerols и shogaols. Те стимулират храносмилането и усвояването на хранителните вещества и облекчават запек и газове. Проучванията показват, че много от съставките в джинджифила също имат антиоксидантни свойства. В Аюрведическата медицина джинджифил се използва за лечение на възпалителни ставни заболявания като артрит. Джинджифил може също да предпази стомаха от вредните ефекти на алкохола и нестероидни противовъзпалителни средства (като ибупрофен). Джинджифил доказано, облекчава гадене и може да помогне на тези с морска болест. Тези екстракти на корен и коренище от джинджифил осигурява 1200 мг в една вегетарианска капсула.

Всяка вегетарианска капсула съдържа:

  • Джинджифил / корен / 4: 1 екстракт (Zingiber officinale) (коренище) 250 мг
  • (4:1 екстракт осигурява 1000 мг изсушен корен)
  • Джинджифил на прах (Zingiber officinale) (коренище) 200 мг
28,00 лв. 22,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 22,00 лв.
Моля, изберете: