Често задавани въпроси (FAQ)

?
Тествате ли продуктите си върху животни ?

Ние искаме да уверим нашите клиенти, че WN Pharmaceuticals® - производител на Уебър Нейчъралс продукти, не тества продуктите си върху животни. Ние открихме, че не е необходимо да се извършват тестове върху животни, за да осигурим  безопасни и ефективни продукти.

?
Какво правят глюкозамина и хондроитина сулфат в организма ?

Глюкозамин и хондроитин сулфати работят заедно, за да преустановят влошаване на ставния  хрущял . Те стимулират производството на колаген и протеогликани, които са естествени компоненти на хрущяла и синовалната течност . Също така предпазват ставите от действието на ензими, които могат да разрушат ставния хрущял.

?
Вашите продукти без глутен ли са ?

Много малко диетични хранителни добавки  съдържат глутен . Ние не добавяме глутен в нашите продукти. Заради проблемите и чувствителността на много хора към глутена , ние се стараем да избягваме , когато е възможно съдържащите глутен съставки при производството на нашите продукти.

Въпреки това, за да се избегне всякакво възможно кръстосано замърсяване в рамките на нашето производство ние използваме щателни процедури за почистване, особено с използваното оборудване . Имаме системи, така че минимален брой машини и съоръжения са изложени на глутен, ако той е естествено срещащ се в суровината.Отделена и изолирана площ се използва за глутен-съдържащи продукти или съставки.Така сме сигурни за нашите таблетки, капсули, лек гел, течности и прахове.

Стъпките по-долу са част от нашите ежедневни програми за денонощен контрол на качеството. Нашите процедури за контрол на качеството отговарят или надвишават тези на Канадското правителство и добрите производствени практики и стандарти наTherapeutic Goods Administration (Австралия). Това е част от начина, по който се гарантира качеството и целостта на нашите безглутенови продукти при всяка връзка на производствената верига.

?
Защо витамините оцветяват урината в ярко жълто ?

Мултивитамините и други добавки, които съдържат витамини от групата В (по-специално В2 и фолиева киселина) може да доведе до оцветяване на урината, тъй като това е действителния цвят на някои от хранителните вещества. B2 е водно-разтворим витамин, и тялото ви ще абсорбира необходимото му количество и ще изчисти останалото.

?
Какво са витамините ?

Витамините са от съществено значение за нормалния растеж и функция на тялото. Витамините не могат да бъдат произведени от организма и трябва да бъдат използвани като част от вашата диета. Те се получават по естествен път от растителни и животински храни.

Има две групи витамини : мастно-разтворими и водоразтворими органични вещества.

Мастноразтворимите витамини са A, D, E и K .Обикновено те се съдържат в месо и месни продукти; животински мазнини и растителни масла; млечни продукти и риба. Те се разтварят в мазнини, преди да се абсорбират в кръвния поток и се съхраняват в черния дроб.

Водоразтворимите витамини включват B витамини и витамин С. Те са открити в месо, риба, плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни. Те се разтварят във вода и не се съхраняват в тялото и се елиминират редовно в урината. Водоразтворимите витамини губят лесно качествата си  от топлина и светлина, или могат да бъдат измити по време на подготовката или съхранение на хранителни продукти.

Нашите тела се нуждаят от непрекъснато подаване на водоразтворими витамини.

?
Как гарантирате безопасността  и чистотата на вашите рибени масла ?

Всяка съставка , която  ние използваме като суровина за нашите продукти е тествана за чистота, идентификация , тежки метали, пестициди и други замърсители .Те трябва да са в съответствие с изискванията на Канадската  дирекция  за натурални и здравословни продукти и САЩ фармакопея (USP)

Нашите лаборатории също тестват готовите продукти за тегло, време на разпадане, еднообразие и чистотата . Те гарантират точни и бързи резултати.

Всички Омега 3 масла в нашите продукти имат IVO сертификат.

Повече инфо за IVO може да видите в спецификацията на продукта

Омега 3-6-9 / 1200 мг./90 желатинови капсули.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас