КОЛИЧКА

Количката е празна

КОЛАГЕН ? КОЛАГЕН ! КОЛАГЕНЪТ !!!

КОЛАГЕН ? КОЛАГЕН ! КОЛАГЕНЪТ !!!

Няма съмнение, че всички ние остаряваме. В зависимост от начина ни на живот това се случва по-бавно при едни и по-бурно при други. Но това не означава, че здравето ни трябва да се влошава или да станем подвластни на болки и страдания.

С правилната комбинация от съставки, ние можем да подкрепим и насърчим здравето си!

Колагенът с лизин и витамин С от Уебър Нейчъралс® осигурява основни хранителни вещества, които работят в синхрон. Той дава тласък на здравето на съединителната тъкан, поддържа ставите силни, еластични и устойчиви независимо от възрастта. Колагенът с лизин и Витамин C също осигурява допълнителна полза за здрава и хидратирана кожа.

Повечето хора не знаят много важни факти за колагена. Всъщност той е най-разпространения протеин в човешкото тяло! Съставлява около една трета от общия протеин в нашия организъм. Именно затова той е жизненоважен за здравето на нашия опорно-двигателен апарат и повишава структурата на съединителната тъкан, ставите, венците и кожата. Колагенът предоставя сила и гъвкавост в целия организъм и така помага за предотвратяване на костно разрушаващи заболявания като остеопороза, остеоартрит, мускулни травми.

Ако сте имали нараняване или възпаление, при което е нарушен синтеза на колаген, не всичко е загубено!

Изтощените колагенови ресурси могат да бъдат подновени, но е важно да изберете качествен продукт и успешна формула.

Лизинът и витамин С са от съществено значение за образуването на колаген. Лизинът помага при усвояването на калция, стимулира растежа на костите и спомага за образуване на колаген.

Важно е да споменем, че лизинът се нуждае от витамин С, за да свърши работата си. Витамин С е този, който преобразува лизина във форма, която може да бъде включена в състава на колагена. Той също е мощен антиоксидант, който намалява възпалението и вредата от свободните радикали, които допринасят за стареенето.

Именно уникалната формула на Колаген с лизин и витамин С от Уебър Нейчъралс® комбинира и трите важни съставки, които работят в синхрон и намалява последиците от дегенеративните ставни заболявания като остеоартрит, подкрепя оздравяването на мускулни травми, стимулира здравето на костите. Всеизвестен е фактът, че подобрява здравето на кожата и я поддържа гладка, еластична и хидратирана.

 

За този продукт са използвани висококачествени морски източници на колаген, които са най-подходящите.


Това е естествения начин за подхранване на вашите кости, стави и кожа, както и за насърчаване на регенерация, ремонт и оздравяване.

 

Автор: Д-р. Николай Станчев

 

Поръчайте Колаген с лизин и витамин С още сега!