Червена боровинка 500 мг. 80 капсули

  • Марка: Webber Naturals

За направата на 1 гр. концентрат са необходими 36 гр. боровинки. UltraCran 36: 1 концентрат е наличен в удобни капсули за използване при хронични инфекции на пикочните пътища (ИПП). Удобството и ефикасността на продукта елиминира необходимостта от приемане на големи количества сок от червени боровинки.
Пикочните бактерии произвеждат адхезини, химикали, и чрез тях се придържат към стената на пикочния мехур и пикочните пътища. След като бактериите се прикрепят те се размножават, образуват колонии и стават причинители на инфекцията. Червените боровинки осигуряват анти-адхезини и не позволяват на бактериите да се придържат към стената на пикочния мехур и пикочните пътища.
UltraCran 36: 1 концетрат не е само за жени, склонни към инфекции на пикочните пътища. Антиоксидантният капацитет на боровинките е по-висок, отколкото на повечето плодове. Високите антиоксидантни плодове показват голям потенциал срещу хронични заболявания, свързани с възрастта, особено при сърдечно-съдовите заболявания. Така , че независимо дали сте  страдащи от хронични инфекции на пикочните пътища или просто искате да получите повече антиоксиданти в диетата си, приемайте UltraCran 36: 1, на Webber Naturals.

UltraCran® /Супер Червена Боровинка/ 36: 1 Концентрат 500 мг е нашият най-силен екстракт от червена боровинка! Основни плюсове:

  • Високо активен стандартизиран екстракт 36: 1 червена боровинка
  • Помага за предотвратяване на инфекции на пикочните пътища
  • Осигурява алтернатива за пиене на сок от червени боровинки
  • Удобни капсули

 

Всяка капсула съдържа:
Червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) 36: 1 * концентрат (плодове) 500 мг

Предупрежденията на етикета:
Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате анамнеза за камъни в бъбреците или приемате разредители на кръвта . Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

26,00 лв. 21,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,00 лв.
Моля, изберете: