Хранителни добавки от Webber Naturals

В днешно време нашите плодове и зеленчуци са загубили значителна част от хранителна си стойност. Например, витаминно-минералният състав на една марула е с около 80% по-нисък от този на една марула преди 60 години.

Ако плодовете и зеленчуците са били отглеждани в небиологични стопанства, преработени или се съхраняват за дълъг период от време преди да достигнат нашата трапеза те нямат качествата, които очакваме.

За да получите витамини от храната си и за да увеличите размера на отделни хранителни съставки или  комбинации от хранителни вещества трябва да приемате допълнително добавки. Ако не разполагате с време за пазаруване и приготвяне на естествена и здравословна храна всеки ден, вие може да си набавите важните витамини и други хранителни вещества, от които тялото ви се нуждае за оптимално здраве чрез прием на хранителни добавки.

Много хора се възползват от добавките поради тези причини, както и да предоставят подкрепа на организма при риск за здравето, фамилна история за дадено заболяване, ако начинът им на живот е с недостатъчен прием на здравословни храни, или просто като "застраховка" здраве.

Webber Naturals е най-голямата канадска компания, която произвежда широк асортимент от изследвани, надеждни и ефективни витамини, минерали, билкови лекарства и други здравословни добавки за цялото семейство. Уебър Нейчъралс произвежда и предлага над 300 продукта според високите фармацевтичните стандарти за лекарствени средства и лицензи за добра производствена практика.

марки
Подреди по