Калций, Магнезий и Цинк - 333/167/17мг. 100 капсули

Калций, Магнезий и Цинк от Уебър Нейчъралс е лесно усвоима формула. Тя  не само спомага за развитието и поддържането на здрави кости и зъби, но също така помага на тялото да метаболизира въглехидрати, протеини и мазнини. Трите минерала отлично се абсорбират от хора с ниски нива на стомашна киселинност. Укрепваща минерална комбинация , която работи в синхрон за предотвратяване на остеопорозата. Важно свойство на тази комбинация е и поддържането на здрава сърдечно-съдовата система . При предаването на нервните импулси, за растежа  и свиването на мускулите и за предотвратяване на мускулни спазми също е необходимо калций .

Магнезият е жизненоважен минерал, който помага за предотвратяване на калцификация на мека тъкан . Той може да бъде толкова важен , колкото калций за предотвратяване загубата  на костна маса.

Цинкът е основен минерал, необходим за синтеза на протеини и образуването на колаген . Спомага за по-здрава имунна система и е от жизненоважно значение за формирането на костите.

Хелатните съединения на калций (карбонат, цитрат, фумарат, малат, сукцинат), магнезий (оксид, цитрат, фумарат, малат, сукцинат) и цинк (глюконат) позволяват минералите  да се  абсорбират по-лесно и да се метаболизират от организма. Идеален за хора с ниска стомашна киселинност.

Калций Магнезий с Цинк от Уебър Нейчъралс е  добавка, която се различава с отлична усвояемост и оползотворяване.

Всяка капсула съдържа:

Калций (карбонат, цитрат, фумарат, малат, сукцинат) 333 мг

Магнезий (оксид, цитрат, фумарат, малат, сукцинат) 166.66 мг

Цинк (глюконат) 16,66 мг

23,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,00 лв.
Моля, изберете: