Болки в ставите

21 февруари 2016
Болки в ставите

Остеоартроэата е сериозно социално-значимо эаболяване. Повечето хора над 50 години,както и спортистите са предразположени за остеоартроза на различни стави - коленни, тазобедрени, лакътни и др.

Остеоартрозата се изразява с изтъняване и промяна на ставния хрущял, при което се нарушава неговата гладкост, еластичност и здравина. Получават се нацепвания по хрущялната повърхност, разрастване на костната тъкан, образуване на   костни  израстъци(шипове)по костния ръб, които притискат околоставните тъкани и предизвикват вторични възпалителни изменения в ставата. Всичко това причинява болка, ограничена подвижност, скованост, ставна нестабилност и чупливост.

Най-правилният избор за симптоматично лечение на остеоартрит е: ГЛЮКОЗАМИН - 500 мг, ХОНДРОИТИН - 400 мг, МСМ - 400 мг или 1300 мг във всяка таблета на Webber Naturals.

Глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат са отдавна признати за полезни при лечението на болката и сковаността при остеоартрит.

МСМ има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие.Той осигурява сяра за укрепване на съединителната тъкан. МСМ има способността да намалява тромбоцитната агрегация. МСМ повишава степента на енергия у хората.

Приемайте по 1 капсула три пъти дневно с храна. По време на поддържащата фаза може да приемате намалена доза, на базата на запазване на ползата от лечението. Увеличете дозата, ако болката се появи отново.

В случай на възрастов остеоартрит би било разумно да останете най-малко на 2 капсули за неопределено време. Още при първата опаковка, вие сами ще се убедите, че ГЛЮКОЗАМИН, ХОНДРОИТИН И МСМ - 1300 мг на Webber Naturals е най-добрият избор срещу болката в ставите.

Заради 50-годишната си практика в обслужването на днешният потребител и заради качеството на предлаганите екологично чисти продукти Webber Naturals е лидер на Северноамериканският пазар. Натуралните продукти на WEBBER NATURALS се произвеждат според фармацевтичните стандарти. Webber Naturals следва най-стриктни процедури по контрол на качеството и има GMP лицензи за добра производствена практика.

Поръчайте Глюкозамин, Хондроитин и МСМ от Webber Naturals още сега!

Смяната на времето несъмнено оказва влияние върху нашата енергичност и се отразява на качеството на съня ни. От голямо значение за нашата отпадналост има по-ограниченият режим на хранене през зимата. Вижте как да помогнете на вашите деца да преодолеят пролетната умора.

прочети още

Научете повече за известния антиоксидант и как да извлечете максимума от неговите позитивни ефекти върху организма.

прочети още

Повечето хора не знаят много важни факти за колагена. Всъщност той е най-разпространения протеин в човешкото тяло! Съставлява около една трета от общия протеин в нашия организъм.

прочети още