Соев изофлавонов комплекс

Изофлавоните се намират почти изключително в бобовите култури, като соята е най-богатият източник.  Тези изофлавони са отговорни за повечето ползи за здравето, приписвани на соята.  Изофлавоните са класифицирани като фитоестрогени, които са молекули, произведени от растения, с подобна химическа структура на естрогена.

Соевите изофлавони имат много здравни ползи, но са предимно полезни при менопаузен дискомфорт и проблеми с костната плътност.  В допълнение, те могат да намалят общия холестерол и нивата на LDL (липопротеин с ниска плътност).  Соевите изофлавони имат потенциални ползи за когнитивната функция . Те са антиоксиданти.

Соевият изофлавонов комплекс действа като естествен естроген, тъй като соевите изофлавони са структурно подобни на този женски полов хормон.  Затова те за предпочитане и се използват за алтернативна помощ при горещи вълни, изпотяване, сърцебиене, умора и други.

 

Натуралният соев изофлавонов комплекс от Webber Naturals е идеален за предменопауза или жени в менопауза, които искат да намалят честотата и тежестта на горещите вълни, промените в настроението, раздразнителност и безсъние.  Комплексът е полезен и за жени в менопауза и след менопауза , които губят костна плътност поради естрогенна недостатъчност или проблеми с костната маса / плътност като остеопороза.

СЪСТАВКИ

Основни съставки

Всяка капсула съдържа:

Соев изофлавонов екстракт (Glycine max) (соя) 50 mg

Общо изофлавони 13,8 mg AIE

Генистеин / генистинови съединения 2.2 mg AIE

Нелекарствени съставки

Микрокристална целулоза, желатинова капсула (желатин, пречистена вода), растителен магнезиев стеарат (смазка).

 

Без изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, дрожди, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

 

Състав: Изофлавони, получени от соя 50 mg без ГМО

 

Дозировка: Възрастни 5-7 капсули дневно, приети поне 2 седмици.  Вземете няколко часа преди или след приема на други лекарства.

25,00 лв. 16,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,00 лв.
Моля, изберете: