За нас

Webber Naturals е най-голямата канадска компания, която произвежда широк асортимент от изследвани, надеждни и ефективни витамини, минерали, билкови лекарства и други здравословни добавки за цялото семейство. Стремежът на Webber Naturals е всички произведени продукти да отговарят на изискванията на съвременния потребител, който търси повече възможности за естествена грижа за здравето си. Webber Naturals е „естествено” продължение на над 60 години обслужване на северноамериканския пазар, осигурено от първоначалния „уебър” - производителят на локалните продукти от витамин Е. Сега Webber Naturals произвежда и предлага над 300 продукта.


Когато купувате билки, може да получите изсушени части от растения от всяко място по света. Със сигурност не всички билки могат да бъдат отглеждани в Канада, но в Webber Naturals ние отглеждаме собствени билки винаги когато е възможно. По този начин можем да контролираме и гарантираме качеството, свежестта и чистотата на всички билки, които продаваме. Това е толкова важно за нас, колкото и за вас. В нашите ферми отглеждаме и прибираме свежа, сертифицирана органична ехинацея и изследваме всяка реколта и партида за билковите съставки, за които науката е определила, че придават имунно-изграждащи свойства. Тази комбинация от традиционни, сертифицирани органични практики на отглеждане се съчетава с последните научни постижения. В нашите лаборатории се грижим всяка капсула, таблетка или тинктура да съдържа най-доброто от най-фината ехинацея в природата.


Продуктите на Webber Naturals се произвеждат според фармацевтичните стандарти за лекарствени средства. Продуктите на фирмата притежават GMP лицензи за добра производствена практика.


„Камакс Фуудс” ООД е официален представител и вносител на продуктите на Webber Naturals. Вносителят предлага на българския пазар топ продуктите – Глюкозамин, Хондроитин и МСМ, Колаген с Лизин и Витамин С, Омега 3-6-9 - с рибено масло марка MEG-3® / молекулярно дестилирано, свръх пречистено /, Мултивитамин с екстра В витамини и минерали, Витамин Е, Гинко Билоба, Калций, Магнезий и Цинк, Супер Вижън - очна формула с лутеин, Фолиева киселина, Витамин В-50 комплекс, Пълноценен Пробиотик, Ехинацея 2100мг., Коензим Q 10, Мелатонин 10мг. - с двуетапно освобождаване, Магнезий 500мг., Витамин С - Sunkist 500мг.,Червена боровинка 500мг. ,Ресвератрол 200/25 мг.,Джинджифил /корен / 1200 мг.,За здрав черен дроб 500 мг. ,5 - Хидрокситриптофан 50 мг.

Webber Naturals Bulgaria