5 HTP-хидрокситриптофан 50 мг. 60 филм капсули

  • Марка: Webber Naturals

Нуждаете се от помощ за подобряване на емоционалното си здраве? Опитайте 5-HTP . 5-хидрокситриптофан (5-HTP) се получава с храната под формата на триптофан, основна аминокиселина ,която е важен химически прекурсор на серотонин в мозъка . Лошите хранителни навици и стресът може да доведат до понижени нива на серотонин, който се смята, че играе важна роля в регулирането на настроението, съня и апетита. 5- хидрокситриптофан се произвежда с търговска цел чрез екстракция от семената на Африканското растението, Griffonia simplicifolia

5-HTP от Webber Naturals е ценна хранителна добавка, която безопасно и ефективно повишава нивата на серотонин. Оптималните нива на серотонин в мозъка произвеждат успокояващ ефект върху хората, и те са по-фокусирани, отзивчиви.Не изпитват нужда от сладки и високи въглехидратни храни . Имат качествен сън, наспиват се добре и през деня се чувстват бодри, енергични и в настроение.
Въз основа на задълбочени изследвания, може да се каже, че серотонинът играе значителна роля в депресия, безсъние, затлъстяване, фибромиалгия и мигрена.

5-HTP (5-хидрокси-L-триптофан) е прекурсор на серотонина - важен химически за мозъка. Той е от полза при лечение на депресия, затлъстяване, безсъние, фибромиалгия, и мигрена. 5-HTP капсулите са лесни за преглъщане и са с ентерично покритие, за да се намали възможния стомашен дискомфорт. 5-HTP е изолиран от семената на африканско растение (Griffonia simplicifolia).

Ентеричното покритие на лесните за приемане капсули осигуряват освобождаване в тънките черва и свежда до минимум всички потенциални възможности за стомашен дискомфорт.

Предупрежденията на етикета:

Консултирайте се с лекар преди употреба, ако приемате карбидопа или лекарства / добавки със серотонинергична дейност (например, L-триптофан, SAMe, жълт кантарион, антидепресанти, болкоуспокояващи, кашлица и простудни лекарства, съдържащи декстрометорфан и анти-мигрена лекарства). Консултирайте се с лекар по време на употреба, ако се появят стомашно-чревни симптоми или ако симптомите продължават. Преустановете използването или се консултирате с лекар, ако се появят признаци на слабост, язви в устата, кожни промени или болка в корема, придружено от силна мускулна болка. Не използвайте, ако сте бременна или кърмите или ако имате синдром миалгия еозинофилия или склеродермия. При някои хора може да се наблюдава сънливост. Бъдете внимателни, ако работите с машини , шофирате моторно превозно средство или ако участвате в дейности, изискващи активна умствена дейност. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Всяка капсула съдържа:

L-5-хидрокситриптофан (Griffonia simplicifolia) (семена) 50 мг

23,00 лв. 20,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете: